Na een jaar te hebben deelgenomen aan de proeftuinen Maatschappelijke Diensttijd, hebben we begin maart 2020 te horen gekregen dat YourCube als officieel MDT-project de komende twee jaar doorgaat!

Waar kan je meedoen?
We breiden uit naar minimaal 15 steden in Nederland, en hebben ruimte voor ruim 1000 jongeren om lokaal het verschil te gaan maken. Op dit moment kun je je aanmelden voor trajecten in Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Den Haag, Dordrecht, Ede, Gouda, Haarlem, Hoorn (regio West-Friesland) Leeuwarden, Pijnacker-Nootdorp, Rotterdam, Utrecht, Veenendaal en Zwijndrecht.

Wie kan er meedoen?
Alle jongeren tussen 14-27 jaar zijn welkom. Of je nu werkt, studeert of een tussenjaar hebt. Ook als je uitvalt tijdens je studie, of zonder werk thuis zit en je behoefte hebt aan nieuwe kansen en ervaringen is YourCube er voor jou!

  • Wil jij op een laagdrempelige manier ervaring opdoen met vrijwilligerswerk in jouw stad?
  • Lijkt het je tof om onderdeel te zijn van een groep jonge, enthousiastelingen die samen met jou deze reis ondernemen? Met tijd voor ontspanning en gezelligheid!
  • Wil je ontdekken wat je leuk vindt, en waar je goed in bent? En kun je daar wel wat hulp bij gebruiken?

Waarom meedoen met YourCube?
We nemen de tijd om je te leren kennen, en maken gezamenlijk een plan om in 6 maanden tijd aan de slag te gaan met je persoonlijke leerdoelen. Je gaat actief aan de slag als vrijwilliger, en ontvangt vanuit YourCube intervisie en begeleiding.

Aan het einde van het traject ontvang je een officieel erkend certificaat; de Europass. Een mooie toevoeging voor je CV, waarop precies staat wat je hebt bereikt.

Contact en aanmelden: yourcube@tijdvooractie.nl (naam, leeftijd, woonplaats + motivatie)