logo yourcube yourcube.nl dark
yourcube call to action arrow partnerpagina

Dit is yourcube

De YourCube is dé plek voor de maatschappelijke diensttijd! Hier kan jij je ontwikkelen en nieuwe vaardigheden leren terwijl je je inzet voor de maatschappij win-win! Bedenk maar wat je wilt doen, wij gaan het voor je regelen!

Het concept

Wij denken dat het goed en belangrijk is om andere mensen te helpen. Stel je voor dat je je eigen talent ontwikkelt en tegelijk iets bijdraagt aan de stad op jouw manier… Dat kan bij YourCube! Het kloppend hart van Den Haag, waar jongeren (14-27 jaar) én maatschappelijke organisaties kunnen inpluggen (powercube) en er energie ontstaat waardoor de stad verandert. Een stad waarin we oog hebben voor elkaar. Word jij ook onderdeel van die verandering?

Als je je aanmeldt, gaan we met jou in gesprek over wat je leuk vindt en wat je zou willen leren en daarna gaan we voor jou op zoek naar een geschikte plek. Verschillende trajecten zijn mogelijk en tijdens het traject begeleiden we jou (en de organisatie) en zijn we samen verantwoordelijk voor het goed verlopen daarvan. Bij trajecten van minimaal 80 uur ontvang je een officieel erkend certificaat, de Europass, waarin precies wordt vastgelegd wat je allemaal hebt geleerd. Naast het doen van vrijwilligerswerk is er ook ruimte om trainingen te volgen die aansluiten bij wat je wil leren.

Kortom, goed voor je skills en goed voor je CV!

Voor vragen kun je contact opnemen via onderstaand formulier. Hopelijk tot snel!

 

De mogelijkheden

Try out

Wat vind je van vrijwilligerswerk? Probeer eenmalig een activiteit!

Friends

Word Haagse Vrienden. Samen sporten bakken of klussen, het kan allemaal.

DIY

Zet je eigen (vrijwilligers-) activiteit op en wordt een echte ondernemer!

Adventure

Wat vind je nu écht leuk? Doe mee en proef van verschillende activiteiten

Vragen? neem contact op!

Contact Den Haag