logo yourcube yourcube.nl dark
yourcube call to action arrow partnerpagina

Dit is yourcube

YourCube is dé plek voor de maatschappelijke diensttijd in Utrecht!  Hier kan jij van betekenis zijn voor een ander, en tegelijk iets nieuws leren; win-win! Op basis van jouw kwaliteiten, interesses én beschikbare tijd maken we een match. Doe je mee? 

Het concept

YourCube is bedoeld om jou enthousiast te maken voor het doen van vrijwilligerswerk. Wij denken dat het goed en leuk is om een ander te helpen. Daardoor kan jij je ontwikkelen en nieuwe vaardigheden ontdekken én je helpt de samenleving. Je kunt meedoen in Utrecht, waar Serve the City zorgt voor een goede match en begeleiding.

Als je je aanmeldt, gaan we met jou in gesprek over wat je zou willen leren en daarna gaan we voor jou op zoek naar een geschikte plek. Tijdens het traject begeleiden we jou en zijn we samen verantwoordelijk voor het goed verlopen daarvan. Naast het doen van vrijwilligerswerk is er ook ruimte om trainingen te volgen die aansluiten bij wat je wil leren.

Voor het doen van vrijwilligerswerk zijn er veel mogelijkheden. Zo kan je eenmalig vrijwilligerswerk doen, buddy van iemand worden, aan verschillende projecten meewerken of zelf een traject samenstellen!

Voor vragen kun je contact opnemen via onderstaand formulier. Hopelijk tot snel!

De mogelijkheden

yourcube servethecity ty-out

Doe een keer mee!

yourcube servethecity buddy

Word maatje van iemand die dat nodig heeft!​

yourcube servethecity special

Ontdek jouw talenten in verschillende projecten!

yourcube servethecity diy

Ga aan de slag met je eigen idee voor Utrecht!

Vragen? neem contact op!

Contact Utrecht